Register

A password will be e-mailed to you.

Sony na E3 predstavila množstvo zaujímavých noviniek. Súhrn najzaujímavejších chystaných titulov Sony z E3 nájdete v našom zhrnutí.

The Last Guardian

Znovu predstavená hra The Last Guardian bola jasne žiariacim highlightom Sony konferencie. TLG je vo vývoji už desiaty rok a podľa slov Sony bude hra konečne vydaná v roku 2016. Pre ilustráciu o čo pôjde si pozrite čerstvý gameplay trailer:

Horizon: Zero Dawn

Hra od štúdia Guerilla Games,  zasadená do post-apokalyptického sveta ovládaného robotmi. V týchto nehostinných podmienkach povstáva skupina lovcov, pričom podľa všetkého v hre pôjde o zvrhnutie nadvlády mechanických tyranov. To však nebolo z E3 vystúpenia úplne jasné, rovnako ako ani dátum vydania.

No Man’s Sky

Hra No Man’s Sky od Hello Games vyrazila “dekel” viacerým ľudom na E3 už v roku 2014, preto sme tento rok s nadšením privítali aj gameplay ukážku. Hra ponúkne možnosti bádania planét v obrovskom „random“ vygenerovanom vesmíre. Znie to veľmi zaujímavo, na druhú stranu ide o revolučný koncept, ktorý sa nemusí stretnúť s pochopením širšej verejnosti. Dátum vydania zatiaľ známy nie je, preto nám neostáva nič iné ako čakať a držať palce vývojárom.

Final Fantasy 7 Remake

Pre všetkych fanúšikov Japonských hier, ktorých neumlčal spomínaný The Last Guardian, Sony ponúkne remake hry Final Fantasy 7 pri príležitosti osláv 20 rokov Final Fantasy série. Viac detailov štúdio Square Enix, zodpovedné za vývoj FF, zatiaľ neposkytlo.

 Shenmue III

Prítomnosť legendy menom Yu Suzuki na E3 nebola iba za účelom ohlásenia tretieho pokračovania Japonskej klasiky Shenmue. Je jasné, že hlavným zámerom bolo podporiť financovanie Shenmue III cez Kickstarter. Počas E3 príspevky raketovo narástli a už prekročili stanovenú hranicu 2 000 000$ o viac ako milión. To dáva vývojárom záväzok, takže už je isté, že na vývoji sa bude pokračovať. Viac o hre a nápade jej financovania cez Kickstarter si už môzte vypočuť priamo od Suzukiho v traileri nižšie.

Uncharted 4: A Thief’s End

To najlepšie na koniec? Pre mnohých určite, keďže štvrté pokračovanie Uncharted sa bude snažiť nadviazať na úspechy predošlých dielov prepracovanou grafikou, realistickou fyzikou a interaktívnym prostredím. Veľký skok pred oproti minulému dielu je viditeľný aj v gameplay ukážke prezentovanej na E3.

 

Zoznam ďalších ohlásených/spomenutých titulov:

  • Call of Duty: Black Ops 3 – dátum vydania 6.November 2015
  • Street Fighter 5 – dátum vydania 23.Júl 2015
  • Assassin’s Creed Syndication –  dátum vydania 23. október 2015
  • Hitman – ohlásenie nového dielu Hitman série
  • Batman Arkham Knight – nové exkluzívne bonus misie iba pre PS4
  • RIGS– hra určená pre Project Morpheus
  • Star Wars Battlefront – gameplay demo

Komentuj!