Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia automobilových pretekov tešte sa – značka Porsche prichádza do hry Forza Horizon 2! Rozšírenie Forza Horizon 2 Porsche Expansion prinesie 9. júna po prvýkrát do hry Forza pre Xbox One desiatku úžasných Porsche vozidiel. S modelmi ako 944 Turbo z roku 1989, Carrera GT alebo Porsche 918 Spyder, pravdepodobne najvzrušujúcejšie Porsche poslednej doby, ponúka rozšírenie Porsche Expansion Pack príležitosť prebrázdiť južnú Európu za volantom vybraných legendárnych vozidiel nemeckého výrobcu.

Okrem úžasnej ponuky áut rozšírenie Forza Horizon 2 Porsche Expansion obsahuje aj 10 nových tematických skúšok v Bucket List, 10 exkluzívnych rýchlostných skúšok v Porsche Rivals a 15 achievementov v celkovej hodnote 500 bodov.

Priniesť značku Porsche do hry Forza Horizon 2 je fantastickou správou pre všetkých fanúšikov Xbox, a to je iba začiatok. S radosťou oznamujeme, že spolu s Porsche a EA prinesieme zážitky s Porsche aj hráčom Forza Motorsport 6 v roku 2016. Viac podrobností o tejto spolupráci zverejníme v najbližších týždňoch.

Rozšírenie Porsche Expansion je v predaji pre Xbox One verziu Forza Horizon 2 na Xbox Store alebo cez aplikáciu Forza Hub pre Xbox One za 9,99 eur.

Pozrite si upútavku na Forza Horizon 2 Porsche Expansion:

Zdroj: Tlačová správa

Komentuj!