Register

A password will be e-mailed to you.

Ak očakávate od svojich áut výdrž, spoľahlivosť a čistý výkon, zaostrite na balíček áut Duracell Car Pack pre Forza Horizon 2, ktorý je dostupný odo dnes exkluzívne pre Xbox One. Jazdite, upravujte a získajte päť nových vozidiel (plus jedno nové auto zdarma). Balíček Duracell Car Pack ponúka pôsobivú kombináciu obľúbených nadčasových, ale aj moderných klasík.

Hlavnou hviezdou tohto balíčka je Camaro Z/28 model z roku 2015, moderné “muscle” vozidlo zocelené okruhmi s dlhoročnou tradíciou. V tesnom závese je Audi RS4 Avant, ktorého rodinná výbava ukrýva poriadny výkon. Ak sa vám žiada stará škola, pripravené sú Honda CR-X SiR z roku 1991 a BMW M5 z roku 1995. Z oddelenia klasík vás svojimi tvarmi a 7000 otáčkami dostane vozidlo Mazda Cosmo 110S Series II, ktoré prinieslo rotačný motor na trh.

Okrem menovaných, je naším bezplatným autom mesiaca Lotus Carlton, unikátny super-sedan pochádzajúci od výrobcu ľahkých a svižných športových vozidiel.

Balíček áut Duracell Car Park pre Xbox One verziu Forza Horizon 2 je v predaji na Xbox Store alebo cez aplikáciu Forza Hub pre Xbox One za 4,99 eur.

Zdroj: Tlačová správa

Komentuj!