Register

A password will be e-mailed to you.

Veľká spoločnosť vo svete hier Electronic Arts včera (28.mája 2015) oznámila novinky ohľadom plánovanej FIFA 16.
Nebojte sa, z novej FIFA hry sa ani napriek nedávno prepuknutému škandálu s úplatkami nestane novodobý Prison Architect. Pribudne však veľmi zaujímavá funkcionalita, ktorá prekvapí a poteší zároveň.

V novej FIFA 16 budú obliekať dres nielen muži, no pridajú sa aj ženy. Niet sa čomu čudovať, ženský futbal čoraz viac získava na popularite. V novej FIFE teda nájdeme okrem tradičných mužských teamov aj 12 úplne nových ženských tímov.

ladiie16

Hrať budete môcť za ženský národný tím Austrálie, Brazílie, Kanady, Španielska, Číny, Švédska, Mexika, Anglicka, Francúzska, Nemecka, Talianska či USA. Samozrejme sa ihneď naskytá otázka, bude možné postaviť ženský tím proti tomu mužskému? Zatiaľ je odpoveď jednoduchá, a mnohí z vás určite tušili že to nepôjde.

fifa16_ww

Electronic Arts momentálne pracuje na upravených animáciách, pohyboch a fyziológii ženského tela. Všetky tieto atribúty budú implementované do samotnej hry vďaka technológii snímania pohybu, ktorú herné štúdia používajú už nejaký ten piatok. Hra by mala byť podľa všetkého uvedená 22. septembra pre všetky dostupné platformy: PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.

Zdroj: fifa.com

Komentuj!