Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia pôvodnej trilógie hier Resident Evil sa majú na čo tešiť. Capcom plánuje remaster prequelu ku kultovej klasike Resident Evil 1. Dočkať by sme sa ho mohli už v prvom štvrťroku 2016 a to na všetky platformy vrátane PC. Resident Evil 0 pôvodne vyšiel exkluzívne pre konzolu Nintendo GameCube v roku 2002.

Tento krát sa ocitneme v koži Rebecci Chambers, ktorá je členkou týmu S.T.A.R.S. a pomôžeme jej objasniť sériu záhadných a brutálnych vrážd v pohorií Arklay. Prvý krát si budeme môcť prepínať medzi dvoma hratelnými postavami. Drouhou postavou bude trestanec Billy Coen a vaše prežitie bude záležať aj na tom ktorú z postáv si v danej situácií zvolíte.

resident-evil-remaster-0

Tento krok od Capcomu nie je až takým veľkým prekvapením, nedávno sa k nám dostali remasterované verzie Resident Evil 1 a Devil May Cry 4. Spoločnosť Capcom sa vo svojej finančnej správe vyjadrila:

“Jednou z načích klúčových stratégií bude digitálny predaj remastrovaných titulov z našej ponuky. Je stále ťahšie predávať tieto tituly v kamenných obchodoch preto sme sa rozhodli pre digitálnu distribúciu”

 

Hra by teda mala byť dostupná len digitálne a to na platfromách: Steam, PS Store a Microsoft Store.

Komentuj!